homehomedesprerecomandariportofoliucampaniicontact logo_sus

Gravide Nou-Nascuti Copii General

Buna Ileana,
De ieri de cand am plecat de la tine ma uit continuu la pozele lui Alexandru si cu fiecare detaliu pe care il descopar mi se par din ce in ce mai frumoase.
A fost o surpriza super pentru Laurentiu. Acum imi imaginez deja albumul lui Tudor si parca nu mai am rabdare. Ma asteptam sa imi placa pozele inca de la sesiunea foto unde ne-am simtit tare bine, dar nu ma asteptam sa contina si sa fie inconjurate de atata emotie.
Multumesc. Cu drag, Irina
" O sedinta foto minunata! Amuzanta si distractiva, atat pentru baietelul meu, cat si pentru noi. Fotografiile au surprins exact ce ne doream, atmosfera a fost foarte placuta, avem amintiri frumoase si… Mai vrem! " - Andreea Rau-Neacsu
" Am ajuns la destinatie (studioul Karuka), o casuta cocheta, in buricul targului (sau foarte aproape). Un pic emotionati, un pic loviti de valul de caldura, am intrat. Am fost placut impresionati, din primul moment si surprinzator (aici este in mare parte meritul Ilenei) micuta noastra s-a acomodat foarte repede. Talentul si pasiunea Ilenei in lucrul cu copii se revarsa de peste tot. Noi venisem cu cate ceva, doua tinute, catelul preferat (de plus), posetuta cu clamite, etc… Fara sa stie mare lucru despre micuta noastra (in afara de varsta) Ileana a intuit si gasit mijloacele si (mai ales) jucarioarele (din dotarea studioului) cu care sa ii capteze atentia si sa o faca sa colaboreze. Rezultatele au fost uimitoare, dupa cum se poate vedea si din pozele expuse aici. Suntem foarte multumiti si o recomandam cu caldura tuturor celor care vor o amintire deosebita . Mult succes in continuare!" (Alina Melnic )
" A fost un moment de destindere si bucurie pentru noi. Ne-am simtit ca la un loc de joaca, nu ca la o sedinta foto, copiii fiind captati de fotograf prin jocuri interactive. Va invit sa mergeti macar o data la o sedinta foto si veti descoperi soricelul rusinos care nu apare in poze tocmai din acest motiv. Un moment de bucurie alaturi de un fotograf profesionist. Zambiti, glumiti si plecati cu poze ! " - Valentino Tiron – actor la Teatrul National de Opereta Ion Dacian

 

Gravide Nou-Nascuti Copii GeneralPortofoliu Studio Foto Karuka, specializat in Fotografii pentru Copii / Fotografii Mame / Poze de Familie.